Concert Marius Matache

“Hoinar prin Piaţa Matache” la Cluj

Concert Marius MatacheCât de frumos a fost aseară! Nu mai fusesem demult la o seară de folk. Dacă nu mă înşel, ultimul astfel de concert la care am participat a fost acum vreo 2 ani la Emeric Imre. Eh, aseară am avut ocazia să îl ascult live pe Marius MatacheŞi mi-a plăcut foarte, foarte mult!

Concertul a avut loc cu ocazia lansării noului album, Hoinar prin Piaţa Matache, la Cluj, mai exact la Casa Tiff. Atmosfera a fost chiar frumoasă, iar piesele deosebite. A cântat atât piese de pe noul album cât şi diverse alte melodii ce mi-au trezit amintiri frumoase.

Mi-am adus cu drag aminte că pe Make l-am cunoscut la prima mea ieşire în online, acum ceva ani, cu ocazia unui Tweet Meet de la Craiova. Acea întâlnirea m-a inspirat şi am avut ideea de a organiza la Braşov, împreună cu Dragoş şi Alex, National Tweet Meet, unde a venit şi celebrul din acea perioadă Dream Team.

Eu ştiam că Marius cântă foarte fain, dar după ce l-am ascultat live şi mai multe piese de-ale sale pot spune, sincer, că îl voi asculta mult mai des. Felicitări!

Fotografiile le găsiţi şi pe pagina de Facebook.

Concert Marius Matache 

 

Comments

Categories: Concerte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *