SONY DSC

Şedinţă foto: Flavia Giurgiu

SONY DSCContinuând micul nostru proiect fotografic ce presupune şedinţe foto ale fetelor din online-ul clujean, astăzi o vedeţi în fotografii pe Flavia Giurgiu. Şi ce plăcere a fost să lucrăm împreună! Zău de nu.

În momentul în care s-a aşezat pe scaun la Papion Salon, iar Alexandra a întrebat-o cam ce ar vrea să îi facă, ea a spus ,,Ce vrei tu”. Ce demonstrează acest lucru? Curaj, încredere! Cam ceva în genul a fost şi în timpul şedinţei foto.

Iniţial am început cu nişte fotografii mai serioase. Dacă vă uitaţi cu atenţie la fotografii, veţi vedea că avea şi un papion în păr ( product placement :)) ), însă pe parcursul şedinţei foto mi-am dat seama că nu i se potriveşte acest stil. De ce? Pentru că este prea frumoasă când este naturală, veselă, cu zâmbetul până la urechi.

De ce să nu profit de acest aspect atunci? Am pus-o să sară în Piaţa Unirii, să suporte puţină ploaie, să zâmbească pe geam sau să stea cum vrea ea în sala cu perne de la Casa TIFF ( ce alt loc putea să o reprezinte mai bine? ). Şi a ieşit bine! Mie îmi plac fotografiile obţinute şi, trebuie să recunosc, îmi place foarte mult să lucrez cu modele cât mai naturale, vesele. În fond şi la urma urmei, pe lângă fotografii, sau chiar pentru ca acestea să iasă bine, cel mai important este ca modelul să simtă bine, să fie binedispusă şi veselă.

Mulţumirile merg către Flavia Giurgiu, Papion Salon pentru sprijinul acordat, ca deobicei, şi Casa TIFF pentru locaţie.

Ce părere aveţi despre Flavia?

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC

Comments

Categories: Portret

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *