Teodora Sevastru

Şedinţă foto: Teodora Sevastru

Teodora SevastruContinuând proiectul nostru fotografice, a doua bloggeriţă din Cluj alături de care am lucrat este Teodora Sevastru ( Fegari )Ca şi la şedinţa foto anterioară, a fost o plăcere să lucrez cu ea. Lucrurile au decurs aşa cum ne-am dorit.

La ora 12:00 ne-am întâlnit la Papion Salon unde fetele şi băieţii de acolo s-au apucat de treabă. După ce părul a fost gata, a urmat machiajul. După ce a fost gata, am rămas uimit de schimbare. Teodora este oricum o fată foarte frumoasă, dar după hair styling şi machiaj a fost schimbată complet.

De data aceasta am urmat planul pregătit pentru şedinţă, iar fotografiile au fost realizate în interiorul salonului Papion, în Toulouise şi câteva cadre outdoor. Mi-a plăcut!

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Teodora este că este foarte fotogenică, expresivă. Ştie să pozeze. Adoptă expresiile care trebuie, ia poziţia cea mai potrivită şi este foarte expresivă! După cum spuneam, o plăcere.

Teodora Sevastru

Sper să vă placă fotografiile. Mai multe găsiţi pe pagina de facebook şi, nu uitaţi, cât mai curând o să mai urmeze fotografii cu bloggeriţe şi fete frumoase din onlineul clujean. Nu de alta, da` tare fain îi la Cluj.

Teodora Sevastru Teodora Sevastru Teodora Sevastru Teodora SevastruTeodora Sevastru
Teodora Sevastru Teodora Sevastru Teodora Sevastru

 

Comments

Categories: Portret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *