Din On in Off 6

Comunităţi şi nişe pe internet – ON/OFF

Din On in Off 6Vineri a fost Din ON în OFF, ediţia a şasea. Un eveniment organizat foarte bine, speakeri de calitate care au abordat temele alese într-o manieră foarte atractivă şi subiecte interesante, despre comunităţi şi nişe pe internet.

Nu cred că are rost să vă descriu cum a fost la #onoff6 pentru că au făcut-o foarte mulţi, şi mult mai bine, înaintea mea. Informaţiile le găsiţi pe site şi pe blogul TVdece. Eu vreau să vă prezint o altă latură a acestui eveniment.

Am mai lucrat în multe locuri, diverse evenimente, în online şi offline, plătit sau neplătit. Ideea este că în cadrul On Off 6 m-am simţit cel mai bine. De ce? Datorită Alinei şi lui Dragoş. Nu ne cunoaştem de foarte mult timp, de câteva luni, însă sunt unii din primii oameni pe care i-am întâlnit în momentul în momentul în care m-am mutat la Cluj.

Aceşti oameni au procedat ca la carte. Au menţionat faptul că sunt fotograf oficial pe toate sursele de promovare, chiar şi pe conturile personale, mi-au inclus numele şi pe desfăşurătorul evenimentului şi s-au comportat ca nişte profesionişti.

Pe această cale vreau să le mulţumesc încă o dată. Mai jos găsiţi câteva din fotografiile evenimentului, restul fiind pe pagina de facebook TVdece.

ON/OFF 6 – communities conference este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Partener oficial: Romtelecom. Parteneri: Casino Centru de Cultura Urbana ClujJolidonWineClubLunchBoxPanemarAqua Carpatica si MediaBrief

Din On in Off 6

Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6 Din On in Off 6

Comments

Categories: Evenimente

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *