Photo Romania Festival

Zile pline la Photo Romania Festival

Atâtea lucruri s-au întâmplat în ultimele zile la Photo Romania Festival încât abia aştept să vă povestesc şi să vă arăt fotografii. O să le iau în ordine cronologică, însă vreau să vă reamintesc de vernisajul meu din seara aceasta, la ora 18.

Am participat cu mare plăcere la workshop-ul Fotografia şi legea română. Fiind fotograf şi student la drept în acelaşi timp am fost chiar interesat de ceea ce s-a discutat acolo.

Photo Romania Festival

 

Photojournalism Day, cu Thomas Câmpean şi Radu Sigheti,. Aceştia şi-au expus fotografiile şi au discutat, din experienţa lor, despre fotojurnalism şi ceea ce presupune acesta.  Foarte interesant, iar fotografiile domnului Sigheti, din ţările cu probleme, te pun pe gânduri.

Photo Romania Festival

Bineînţeles, a fost şi vernisajul Comunitate Foto, cu expoziţia Viziuni Citadine unde am avut şi eu o fotografie expusă. Vă invit neapărat să vedeţi fotografiile. Cu adevărat frumoase!

Photo Romania Festival

Expoziţia lui Espen Rasmussen, cu proiectul Transit, un proiect mai mult decât fotografic, unul care deschide ochii oamenilor şi trezeşte emoţii. Fotografii superbe şi, în acelaşi timp, impresionante realizate în ţările cu probleme. Neapărat trebuie să vedeţi expoziţia care este la Muzeul de Artă din Cluj.

Photo Romania Festival

Ieri dimineaţa Simion Buia a avut un workshop despre Lightroom şi Photoshop. Am participat cu plăcere la acesta câteva ore bune şi vă invit să vedeţi şi unul din proiectele sale, Academia de Fotografie.

Photo Romania Festival -

Cine a auzit de Photo Romania Festival cu siguranţă a auzit şi de expoziţia Blow Job, o serie de portrete inedite realizate de Tadao Cern.

Photo Romania Festival -

Vă invit să nu rataţi expoziţia lui Belu Gheorghe numită Reflexii. Fotografiile expuse sunt foarte frumoase, cu o cromatică interesantă şi cu peisaje surprinse într-un mod foarte plăcut, prin reflexii.

Photo Romania Festival -

Nu aveam cum să lipsesc de la vernisajul bunului meu prieten, Dragoş Asaftei. Expoziţia sa, Zbor peste Transilvaniaeste cu adevărat frumoasă. Deşi ştiam toate fotografiile, a fost o plăcere să le văd în variantă tipărită.

Photo Romania Festival -

Seara s-a încheiat cu un concert al lui Nick şi Mihnea de la Lună Amară, una din formaţiile mele de suflet. Au fost zile lungi şi încă mai urmează, deci vă invit să vedeţi expoziţiile şi să participaţi la evenimentele din cadrul PRF, indiferent dacă sunteţi fotografi profesionişti, amatori sau doar pasionaţi de fotografie.

 

Comments

Categories: Evenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *