ClujNeverSleeps

Ce se mai întâmplă în Cluj?

Scriu cu întârziere acest articol, însă pe principiul mai bine mai târziu decât niciodată, vom vorbi astăzi un pic despre ce se întâmplă weekendul acesta în Cluj. Se întâmplă foarte multe și îmi pare rău că toate, inclusiv TIFF-ul, sunt în sesiune. Totuși, poate voi aveți timp să ajungeți.

În primul rând, Cluj Never Sleeps. În 21-22 iunie ( astăzi și mâine ), orașul nu doarme. O serie de evenimente ce acoperă tot orașul sunt organizate de primărie și consiliul local, evenimente ce sunt doar o pregătire pentru 2015, când Clujul va fi capitală europeană a tineretului.

De ce să fie New Yorkerii singurii care se bucură de agitaţia şi aventura de a trăi într-un oraş care nu doarme? Cluj-Napoca este şi el faimos pentru viaţa de noapte efeverscentă şi pentru studenţii neobosiţi. Avem atât de multe lucruri de văzut şi de făcut în acest oraş, încât acele 12 ore din timpul zilei nici nu ne ajung.

ClujNeverSleeps

Jazz in the park, un alt eveniment open air care aduce în Cluj muzică bună, jazz, blues, jam, Otros Aires, sosia lui Frank Sinatra, Vița de Vie. De pe 21-23 iunie ( vineri – duminică ) vă puteți bucura de acest festival, iar sfatul meu este să mergeți, măcar un pic.

Aducem clujenilor nu doar muzică jazz, ci ideea de jazz în sine: liniștea, bucuria, joaca, improvizația, libertatea. În muzică festivalului i s-ar spune de jazz, de swing, de blues, acustic, de clasică, de improvizație. La Jazz in the Park sunt așteptați peste 20.000 de participanți, iar intrarea este liberă.

Jazz in the park

 

Tot acum, 21-23 iunie, la Castelul Banffy are loc Electric Castle, un festival al muzicii electronice ce atrage foarte mulți tineri din toate zonele țării. Formații precum Morcheeba, Suie Paparude, Roa, Robbin and the Backstabbers și mulți alții vor cânta pe Main Stage.

Electric Castle

Pe 24 iunie, „Kaas chante Piaf” la Cluj, la sala sporturilor ,,Horia Demian”. Organizat de TIFF Events, este unul din cele mai frumoase și mai mediatizate concerte din această perioadă.

kaas_enekli_piafot_300

Eliades Ochoa, Omara Portuondo și Orquestra Buena Vista Social Club vor cânta la Cluj-Napoca în 26 iunie. Organizat de Diesel Events și Fundația Phoenix, cu siguranță va fi ceva deosebit! Astfel vă așteaptă o seară frumoasă la Sala sporturilor „Horia Demian”

0ke0_source

Comments

Categories: Recomandări

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *