SONY DSC

Expoziție la metrou

Afis-Viziuni-Citadine (1)Mai țineți minte când vă invitam la vernisajul meu și la expoziția ,,Viziuni Citadine”? Acum vă invit la aceași expoziție organizată de Comunitate Foto, doar că de data aceasta în București.

Locația este una extrem de faină. Mie imi place ideea și chiar vă recomand să vizitați sâmbătă, 6 iulie, la orele 11:30 la Metrouul de la Piaţa Unirii, Galeria din Galerie. Atunci va avea loc vernisajul, iar expoziția va fi deschisă publicului mai multe zile.

 

Expoziţia „Viziuni Citadine” este unul dintre acele evenimente prin care CF încearcă să le mulţumească celor peste 4500 de fotografi-membri pentru proactivitatea şi interesul manifestat în cadrul comunității de fotografie din România. Ea vine în completarea unuia dintre obiectivele principale ale CF: oferirea unui spaţiu vizibil de promovare fotografilor amatori sau profesionişti, aflaţi într-un proces continuu de auto-îmbunătăţire.

După cum știți, voi avea și eu o fotografie expusă. Din păcate nu voi putea ajunge, însă dacă sunteți prin București mergeți să vedeți ce fotografii frumoase sunt expuse. Mai multe informații găsiți aici. Nu uitați de event-ul de pe Facebook!

SONY DSC

Comments

Categories: Recomandări

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *