Prin-Sibiu-1

Început de Prin Sibiul Meu

După cum v-am spus de curând, zilele acestea are loc Prin Sibiul Meu. Acest articol este la finalul primei zi. Programul a fost suficient de încărcat încât să rămânem cu amintiri frumoase, dar și suficient de lejer încât să ne putem bucura de ele.

Ziua a început cu un tur al orașului condus de Răzvan Pop, apoi cu o masă cu specific unguresc la Judith Bistro ( un local care mi-a plăcut foarte mult și pe care îl recomand ), o vizită la Ambient unde am fost foarte bine primiți. Am jucat volei în piața mică din centrul orașului ( eu fiind un începător desăvârșit în acest sport, dar evoluând suficient în cele două ore încât să nu mă mai fac de râs), am participat la întâlnirea ,,Călător în lume”, iar seara s-a încheiat cu o întâlnire care m-a fascinat și despre care o să vă vorbesc într-un articol viitor, Calfele Călătoare.

A fost o zi lungă, productivă și, bineînțeles, cu suficiente fotografii cât să vă dați și voi seama despre cum am petrecut timpul. Astăzi vom începe Tag the Flag. Plecăm la drum prin județ, iar mai multe informații vă voi prezenta duminică.

Fotografiile le găsiți și pe pagina de facebook. Acestea au fost realizate cu Sony A57.

Prin Sibiul Meu este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Primăriei Sibiu. Partenerii evenimentului:  Future CapitalIbis HotelAmbientStaropramenReky TravelAsociaţia Produs în SibiuCasa de Cultura a Studentilor SibiuCNM AstraEco Sport TeamJudith BistroCafe Wien

Comments

Categories: Evenimente

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *