NEX5T_wSELP1650_1_BK

Lansările Sony în luna august

Lansările Sony de ieri aduc un plus de noutate pieței foto. Apariția noului Sony A3000,  NEX-5T și a obiectivelor cu montură E vin cu o îmbunătățire în domeniul foto în care acest brand evoluează.

Sony a3000

Acest model este prima cameră mirrorless cu montură E și body tip DSLR. Cu un senzor APS-C Exmor™ de 20.1 megapixeli, vizor electronic Tru-Finder și compatibilitate cu 18 modele de obiective, oferă o versatilitate artistică specifică unui DSLR într-o cameră ușor de manevrat, cu obiective interschimbabile.

a3000_flash_open

Sony NEX-5T

Aceasta este o cameră foto compactă ce permite partajarea wireless a fotografiilor și beneficiază de funcția Smart Remote Control pentru fotografierea cu ajutorul smartphone-ului. În ciuda faptului că  are un design compact, noua cameră nu face rabat de la calitate, integrând un senzor mai mare.

De asemenea există tot mai multe aplicaţii PlayMemories Camera ce pot fi descărcate pentru a adăuga funcţii noi şi distractive aparatului NEX-5T.

NEX5T_wSELP1650_1_BK

Odată lansarea celor două aparate, cei de la Sony aduc pe piață și 3 obiective noi:

 • Carl Zeiss Vario-Tessar T* E 16-70mm F4 ZA OSS – Un obiectiv ușor utilizabil în foarte multe genuri fotografice ( peisaj, fotoreportaj, arhitectură, eveniment, călătorie ), acesta oferă, pe lângă dotările tehnice, un design specific Carl Zeiss, un finisaj metalic elegant pentru un aspect exterior plăcut și o senzație distinctivă.
 • E PZ 18-105mm F4 G OSS – Obiectiv de tip G care oferă o plajă focală generoasă la o diafragmă F/4.0, un obiectiv pentru fotografie general dar și pentru călătorii.
 • E 50mm F1.8 – Obiectiv luminos cu focală fixă, un clasic în domeniul DSLR-urilor potrivit pentru portrete și alte genuri fotografice care necesită o delimitare clară a subiectului de fundal.

Aparatele vor fi disponibile pe piață începând din luna septembrie, iar obiectivele abia în octombrie.

Comments

Categories: Ştiri

1 comment

 • Tamela

  This article is very interesting, but is hard to find in google.
  I found it on 16 spot. You can reach google top10 easily using one handy wp plugin and increase targeted
  traffic many times. Just search in google for:
  Akalatoru’s Rank Plugin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *