Sibiu

Prin Sibiul meu

Acum vreo 6 ani am ajuns pentru prima dată în Sibiu cu scopul de a vizita, nu doar prin trecere. A fost o experiență nu prea plăcută și de atunci am ajuns destul de rar în acest oraș pe care toată lumea îl lăuda. Nu de foarte mult timp am avut ocazia să petrec mai mult timp în acest oraș și, vă spun cu mâna pe inimă, regret părerea pe care o aveam.

M-am îndrăgostit de acest oraș, fiind acum unul din preferatele mele. Are un aer civilizat, este impregnat de urma timpului, dar totuși modern. Nu aș putea explica de ce îmi place, dar abia așteptam încă o ocazie să revin aici.

Iar ocazia a venit. Astăzi începe Prin Sibiul Meu, un proiect AIOS organizat cu sprijinul Primăriei Sibiu. Îi mulțumesc lui Tudor pentru invitație și promit să revin cât mai curând cu fotografii, unele din ele urmând să fie expuse la Ambasada Culturală a Sibiului de la București.

Pe lângă acest concept, #prinorașulmeu, care a devenit din ce în ce mai frumos și mai răspândit în fiecare an, zilele acestea va avea loc și Tag the Flagun proiect AIOS organizat cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice.

Sibiu, Moșna, Mălâncrav, Biertan, Sibiel sau Avrig sunt doar câteva din locurile frumoase care ne așteaptă în următoarele zile. Bineînțeles, fotografiile vor urma la finalul fiecărei zile. Dacă vreți să ne urmăriți stați cu ochii pe hashtag-ul #prinSibiulmeu, atât pe Facebook cât și Twitter sau Instagram.

Partenerii celor două evenimente sunt: Future CapitalIbis Hotel, Ambient, Staropramen, Reky TravelAsociaţia Produs în SibiuCasa de Cultura a Studentilor SibiuCNM Astra, Eco Sport Team, Judith Bistro, Cafe Wien

Sibiu

 

Comments

Categories: Recomandări

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *