Copil-1

Ei sunt copiii din Târnăvioara

Știți că nu demult am fost #prinSibiulmeu și v-am arătat un preview al unui articol pe care abia așteptam să îl public. Din păcate abia acum am reușit să editez fotografiile, însă le-am editat cu mare drag și cu nerăbdare să le public.

În timpul excursiilor prin județ am fost și în Copșa Mică, unde domnul primar Tudor Mihalache ne-a primit și ne-a dus în Târnăvioara. O zonă puțin mai diferită care m-a impresionat tocmai prin toate chipurile pe care le-am văzut. În special copiii!

Acești copii sunt extraordinar de expresivi și par că au în spatele fiecărui portret un mesaj, o poveste de viață la o vârstă fragilă. Ei sunt copiii din Târnăvioara.

Tag the Flag este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice. Parteneri: Future CapitalIbis HotelAmbientStaropramenReky TravelAsociaţia Produs în SibiuCasa de Cultură a Studenţilor SibiuCNM AstraEco Sport TeamJudith BistroCafe Wien

Copiii-din-Copsa-Mica-8 Copiii-din-Copsa-Mica-2Copil-1 Copiii-din-Copsa-Mica-3 Copiii-din-Copsa-Mica-4 Copiii-din-Copsa-Mica-5 Copiii-din-Copsa-Mica-6 Copiii-din-Copsa-Mica-1Copiii-din-Copsa-Mica-7 Copiii-din-Copsa-Mica-9

 

 

Comments

Categories: Portret

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *