imagine oficială instagram 4

Puțin despre Instagram – Instawalk

Haideți să vorbim puțin despre Instagram. După părerea mea, cel mai pasionat om pe care îl cunosc ( legat de Instagram, bineînțeles ) este Robert Katai. Ne cunoaștem de ceva vreme, iar toate proiectele sale legate de acest domeniu mi-au trezit interesul.

Sunt și eu instagrammer la rândul meu și îmi place această rețea, însă el chiar se pricepe. Aruncați un ochi pe Instagramology și veți vedea despre ce vorbesc. A organizat conferințe, diverse proiecte, însă urmează ( așa cum este și normal ) o întâlnire a instagramerilor.

Această întâlnire va avea loc la Alba Iulia pe 7-8 septembrie ( și cât de mult îmi place mie cetatea! ). Cu regret și părere de rău, nu pot ajunge. Sunt reținut în Cluj până la jumătatea lunii, dar promit să îi urmăresc îndeaproape de departe ( cum ar spune Miruna ), și vă recomand să faceți și voi la fel. Se anunță ceva frumos și abia aștept să văd despre ce este vorba!

Totul va putea fi urmărit pe hastagul #instawalkAB, atât pe Instagram cât și Twitter sau Facebook. Mai multe informații găsiți aici.

Până atunci, însă, vreau să vă prezint o colecție de fotografii realizate pe instagram de-a lungul timpului. Cu aparatul v-am obișnuit, însă este timpul să vedeți cum arată și fotografiile realizate cu telefonul. Acesta este contul meu ( pentru toate fotografiile ), iar mai jos câteva din pozele pe care le-am realizat și care mi-au plăcut cel mai mult.

imagine oficială instagram 4

Comments

Categories: Recomandări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *