Acasa la caldarari

Acasă la căldărari

Acum ceva vreme v-am prezentat pe pagina de facebook o fotografie cu Niculai, cu promisiunea că o să vă spun mai multe în curând. Astăzi vă fac cunoștință cu familia Căldărar.

Undeva în județul Sibiu, în localitatea Brateiu, majoritatea populației trăiește din transformarea cuprului. Nicolai, alături de familia sa destul de numeroasă, ne-a prezentat ceea ce știe el să facă mai bine și anume să transforme o bucată de cupru în ibric. Produsele lor pornesc de la ibrice și ajung până la cădelnițe.

Acasa la caldarari

El ne-a prezentat întreaga sa activitate, festivalurile la care a participat și, bineînțeles, faptul că el plătește impozite și are acte pentru întreaga sa activitate. ,,Plătiți TVA? Cred că da!”

Prima impresie a fost una extraordinară. Chiar mă gândeam peste ce om muncitor și cinstit am dat. Din păcate, la final, acesta nu ne-a lăsat să plecăm până ,,nu dăm ceva pentru Niculai”, dar, în fond și la urma urmei, experiența a fost interesantă și mult așteptată de mine.

Din punct de vedere fotografic eu spun că această întâlnire cu familia Căldărarilor a fost o reușită, dar vă las pe voi să analizați fotografiile următoare.

Acasa la caldarari

Tag the Flag este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice. Parteneri: Future CapitalIbis HotelAmbientStaropramenReky TravelAsociaţia Produs în SibiuCasa de Cultura a Studentilor SibiuCNM AstraEco Sport TeamJudith BistroCafe Wien

Acasa la caldarari

Acasa la caldarari
Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari Acasa la caldarari
Acasa-la-caldarari-28 Acasa-la-caldarari-29 Acasa-la-caldarari-30

 

Comments

Categories: Artistice, Fotoreportaj

2 comments

  • Robbie Walters

    Recent, într-o biserică din SUA, pastorul Țon și-a mărturisit admirația și a recomandat cu căldură pastori ( Bill Johnson, Randy Clark ) și mișcări considerate până și de denominațiile americane ca fiind extreme. Am avut și înainte probleme cu doctrina ”îndumnezeirii” întinsă prea mult spre literal și senzualizarea în afara limitelor de confort duhovnicesc a iubirii lui/de Dumnezeu. Le-am comunicat fratelui Țon la vremea respectivă, odată cu faptul că penticostalii AU doctrină, sunt o mișcare cu vechime de peste 100 de ani și problema noastră cu principiul sfințeniei, ca și în cazul creștinismului în general, nu este faptul că nu îl avem și nu îl predicăm ci lăsăm de dorit la aplicarea lui în trăirea de zi cu zi. Mare mi-a fost surpriza și dezamăgirea, mai ales datorită (re)asigurărilor primite mai demult, că nu vom avea… surprize și dezamăgiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *