Weekend în Timișoara

Acum nu mult timp am avut ocazia să petrec un weekend în Timișoara. Excursia a venit în momentul potrivit, eu cu prietena mea oricum dorindu-ne ca în viitorul apropiat să ajungem și în acest oraș. Astfel, combinând utilul cu plăcutul, la propunerea lui Răzvan am ajuns în Timișoara și am reușit să văd despre ce vorbește toată lumea care mi-a lăudat orașul până acum.

Într-adevăr, un oraș foarte frumos! Piața Victoriei, Opera, Catedrala Mitropolitană, Sinagoga Fabric și foarte multe alte zone importante ale orașului au un aer istoric combinat cu un spirit urban deosebit. Plimbările lungi prin acest oraș sunt o plăcere și o adevărată relaxare.

Timisoara-1

Un alt aspect care m-a fascinat este legat de spațiile verzi din oraș. Peste tot! Oriunde mergi ai un părculeț sau măcar un spațiu verde amenajat, lucru care mi se pare foarte important și pe care cred că ar trebui să îl regăsim din ce în ce mai des și în alte orașe.

Ca și cazare am avut un apartament în regim hotelier, unde l-am întâlnit pe Marius, cel care se ocupă de tot. Haideți să vorbim puțin despre afacerea lui. Aveți treabă o perioadă mai lungă în oraș sau pur și simplu vreți un concediu în altă parte decât la hotel, undeva unde să vă simțiți liber și ca acasă? Aici intervine oferta lui cu un lanț de apartamente în regim hotelier cu prețuri pentru toate buzunarele.

Pe lângă apartamentele în sine, Marius este un tip foarte primitor care vă poate recomanda orice în materie de distracție și vizitat în acest oraș. Intrați un pic pe site să vă faceți o idee despre ce este vorba. Vedeți că există și o pagină de facebook unde puteți afla mai multe informații.

Foto-39Foto-38

Cum altfel putem încheia articolul dacă nu cu o serie de fotografii din Timișoara? Sper să vă placă!  Mulțumiri Regim Hotelier Timisoara – Vidican și Travel Comunication Romania.

Opera din Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara Timisoara

 

 

 

Comments

Categories: Artistice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *