SONY DSC

#SePoate

SONY DSCV-am promis ieri că o să revin cu continuarea articolului. Au fost multe, bune și rele, dar toate au trecut, iar cel mai important este că din fiecare problemă am învățat ceva! În anul despre care v-am povestit am învățat cele mai multe lecții. Am luat oarecum viața în piept mutându-mă singur și am întâlnit foarte mulți oameni. Fiecare, prin promisiunile pe care nu și le-au ținut, alții prin ajutorul pe care mi l-au dat sau prin simplu fapt că i-am cunoscut, m-au învățat o lecție. Nenumărate lecții.

Mi-am dat seama cât de mult contează experiența de viață și, totodată, cât de puțină experiență am eu. Am luat deciziile care la vremea aceea mi s-au părut cele mai potrivite, iar acum toate lucrurile se îndreaptă în direcția cea bună.

Am realizat, la un moment dat, că jobul meu nu este potrivit și că nu asta îmi doresc să fac în continuare. Am avut curajul să renunț și să o iau de la capăt. Mi-am dat seama că nu acordam suficient timp facultății, iar acum lucrurile s-au schimbat. Am realizat că uneori m-am înconjurat de oameni care îmi fac mai mult rău decât bine și am avut curajul să mă distanțez.

Am învățat că cel mai mult contează să ai curaj să iei decizia potrivită la momentul oportun, chiar dacă atunci îți este greu. Am învățat să îmi organizez timpul astfel încât să mă împart în multe locuri și să fiu eficient. Am învățat că mai mult nu înseamnă neapărat mai bine și, totodată, că bine nu înseamnă suficient. Am învățat să vreau mai mult!

#SePoate! Trebuie curaj, determinare, muncă și un obiectiv stabilit pe care să îl depășești constant. Acest lucru am încercat să îl exprim și prin fotografia de mai sus. Dacă alții sunt în poziția viespii din dreapta, cea care îngenunchează, eu să fiu cea care stă în picioare.

Acest lucru încearcă să îl arate și campania proaspăt lansată #SePoate, un produs marca Țara lui Andrei și Petrom. Românii trebuie să renunțe la cuvintele ,,nu se poate” sau ,,nu reusesc” și să spună mereu că #SePoate. Eu v-am arătat că s-a putut și sunt sigur că ați mai găsit povești frumoase și la alți colegi bloggeri.

Se poate!

2352_file1

 

 

Comments

Categories: Orfan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *