525073_449220125107465_1904923349_n

Am depus plângerea prealabilă

Așa cum am promis, vă țin la curent în legătură cu ceea ce se întâmplă. În primul rând vă mulțumesc pentru interesul acordat evenimentului. Atât prietenilor, cât și colegilor bloggeri sau publicațiilor online care au scris despre incident. Cei de la Ziar de Cluj au scris un articol aici, Eclujeanul aici și probabil au mai fost și alte articole pe care nu le-am văzut.

În primul rând vreau să vă arăt răspunsul pe care l-am primit din partea domnului Adi Munteanu, patronul lanțului de localuri Janis.

Stimate domnule Dima, apreciez modul echilibrat in care ati relatat incidentul. Ati reactionat omeneste, nu stiu cine nu ar fi ripostat…E regretabil ca se intampla astfel de lucruri, dar e si inevitabil, in acelasi timp, realist vorbind. Din moment ce erati acolo la ora aceea pot presupune ca stiti suficient de bine locul si faptul ca nu se intampla chiar asa de des asa ceva. Si ca va place, cat de cat, logic…Ma rog, va placea…Va asigur (dupa statistici oficiale si multa experienta) ca nu sunt nici mai multe, nici mai putine batai decat in orice club de gen…Ati avut ghinion si ma bucur ca ati scpat cu niste urmari supericiale, totusi. Va recomand sa-l dati in judecata pe agresor, nu trebuie iertat niciodata un astfel de gest. Aveti tot sprijinul nostru. Cred insa ca o luati prea personal si exagerati putin, sub impresia evenimentului, spunand ca nu mai veniti niciodata. Mi-ar parea rau si ar fi pacat sa ramaneti la decizia aceasta…Fara sa par sarcastic, va rog, e aproape ca si cand ati renunta la un restaurant care va place pentru ca ati gasit o data o musca in ciorba…Numai bine!

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru interesul acordat și pentru că faptul că sunteți dispus să acordați tot sprijinul necesar organelor de anchetă pentru identificarea agresorilor, așa cum este și normal. Vreau totuși să precizez că intenția mea nu este să fac reclamă negativă localului, iar hotărârea mea de a nu mai veni în Janis la Stuf este subiectivă. Nu cred, totuși, că ați făcut această comparație cu rea intenție, ci tind să cred că ține de interpretare.

Eu înțeleg faptul că agenții de securitate nu puteau interveni instant pentru că probabil nici nu se știa nimic de incident în momentul în care am fost agresat prima dată. În momentul în care am fost agresat de a doua persoană, eram lângă bodyguard, și totuși m-am ales cu o contuzie toraco-lombară în urma unor multiple lovituri de picioare. Nu este vina nimănui, nu vreau să insinuez nimic, dar totuși consider că decizia mea de a nu mai merge în Stuf nu poate fi comparată cu o muscă în ciorbă, deși nici în cazul acesta nu aș mai mânca la restaurantul respectiv.

Vă mulțumesc pentru urările de bine și pentru sprijinul acordat.

Revenind la faptul că v-am promis că vă voi ține la curent cu modul în care decurg lucrurile, astăzi am depus plângere prealabilă la organele de cercetare penală împotriva celor doi agresori necunoscuți. Am cerut atât identificarea lor cât și tragerea la răspundere, încadrarea juridică a infracțiunii fiind de Loviri sa alte violențe, conform Noului Cod Penal, art. 193, al. 1. ( Lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă ).

Am încredere în sistemul nostru și sunt sigur că responsabilii vor fi identificați și vor răspunde, pentru că este inadmisibil să îți iei bătaie fără să faci absolut nimic. Eu am fost norocos și nu am avut răni grave, dar se putea întâmpla și mai rău.

Comments

Categories: Fotografii orfane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *