clujblofmeet-20iun

#ClujBlogMeet și Panoul Bloggerilor Clujeni

Frumoasa comunitate de online din #Cluj se întâlnește weekendul acesta  #ClujBlogMeet.  Astfel, dacă vrei să te revezi cu oamenii din online sau vrei să îți faci prieteni, înscrie-te la blogmeet pe adresa de mail psaico @ psaico.info. Locurile sunt limitate, deci sper să mai fie măcar un loc și să ne vedem!

Cu siguranță va fi o noapte frumoasă în Cluj, fiind si Cluj Never Sleeps, deci încălzește-te cu #ClujBlogMeet și apoi lasă-te purtat de evenimentele din oraș!

Unde: Sediul Orange Shop de pe B-dul 21 Decembrie 1989, Cluj.

Când: Sâmbătă, 20 iunie, ora: 19:00

Mai mult, nu uita de panoul bloggerilor. După cum mulți dintre voi știți, există un panou în Primăria Cluj-Napoca cu bloggeri clujeni încă din anul 2011. Este vremea ca acest panou să fie actualizat.

Astfel, dacă ai un blog și ești din Cluj, înscrie-te completând formularul următor.

Și pentru că nu sunt suficiente cele pe care vi le-am zis, trebuie să mai știți că Marius va avea vineri, 19 iunie, concert în Cluj în Club Le General, unde vă recomand cu mare căldură să mergeți! Eu am fost și când a mai venit pe aici, și a fost foarte fain!

Haideți la evenimentele despre care v-am povestit. Clujul este frumos și comunitatea online de aici este și mai frumoasă!

clujblofmeet-20iun

Comments

Categories: Recomandări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *