12359985_1176128459083291_2270147357925395392_n

Voi începe din nou să scriu

Mult timp nu am mai scris pe acest blog, motivele urmând să vi le explic imediat. În ultima perioadă simt că îmi lipseşte ceva, iar acel ceva mi-am dat seama că este activitatea online, un loc unde să scriu şi să dezbat subiecte care mi se par de interes.

Mă întâlnesc cu amici din online sau cu oameni care îmi urmăreau blogul mai demult şi mereu primesc aceleaşi întrebări: Mai faci fotografii? De ce nu mai scrii pe blog?

Aş putea să caut motive, aş putea să spun că am vrut să mă axez pe partea juridică şi pe facultatea de drept, nu am mai avut timp, aş putea să spun că am avut probleme cu aparatura, dar acestea ar fi doar nişte scuze.

Pur şi simplu am ajuns să scriu pe blog din obligaţie în ultima perioadă de activitate. Ştiam că trebuie să fac fotografii pentru articolul de a doua zi, ştiam dimineaţa că trebuie să scriu măcar un articol astăzi şi aşa mai departe, însă nu mai era entuziasmul de dinainte. Fără pasiune parcă activitatea îşi pierde rostul. Totul devenise mecanic, iar eu nu asta vreau de la viaţa mea.

Am mai făcut fotografii în ultima perioadă, dar le-am făcut pentru mine şi le-am făcut doar atunci când am simţit că vreau să fac asta. Şi pe blog a trecut mult timp de când nu am mai scris constant, dar îmi asum acest aspect şi acum, practic, o iau aproape de la început.

Îmi este dor să am un loc în care să scriu, iar de acum încolo voi transforma, încet şi treptat, acest blog. Nu va mai fi doar un blog de fotografie. Va fi un blog personal, un loc în care voi scrie doar atunci când simt nevoia, despre subiecte care mi se par importante sau de interes, pentru mine şi pentru cei care vor vrea să mă urmărească. Încet va deveni un blog generalist presărat cu fotografii.

Nu promit articole zilnic. Pur şi simplu voi face acest lucru atât timp cât va exista pasiune, pentru că momentan simt că există şi îmi este foarte dor să scriu, iar subiecte sunt atâtea!

Vă mulţumesc.

Comments

Categories: Noutăţi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *